چهارشنبه 1 شهريور 1396  |  English  |   |   |

همایش ملی باریجه

پست الکترونیکی :
کلمه عبور :

همایش ملی باریجه آبان ماه سال جاری در واحد آیت الله آملی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این همایش با همکاری شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی، انجمن گیاهان دارویی ایران و سازمانها و مؤسسات ذیربط برگزار خواهد شد اظهار کرد: این همایش  به منظورنیل به اهداف سند چشم انداز بیست ساله، اجرای نقشه جامع علمی کشور و پیشبرد ماموریت های ملی و منطقه ای در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان و استفاده از گیاهان دارویی در ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و امنیت غذایی در سرزمین ایران عزیزبرگزار خواهد شد .

لاریجانی گفت: اقتصاد و صنعت، زراعت، اکولوژی، فیزیولوژی، به نژادی و تولید، گیاه پالایی، مکانیزاسیون، بیولوژی، بیوتکنولوژی و کشت بافت، محیط زیست ومنابع طبیعی پایدار، کابرد فناوری های نوین کشاورزی، گیاه شناسی، شیمی گیاهی، داروسازی، پزشکی و طب سنتی، فرآوری و بسته بندی، اکوتوریسم و فضای سبز و مردم گیاه شناسی از محورهای این همایش می باشند .

این مسوول با بیان اینکه این همایش ملی با امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان محترم و همینطور مهندسین کشاورزی همراه خواهد بود از برگزاری نمایشگاه جانبی و کارگاههای تخصصی در این همایش خبر داد و تاکید کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات 25/6/95 می باشد .

رییس همایش ملی باریجه افزود: تلاش می شود هر ساله و در راستای فعالیت های قطب گیاهان دارویی واحد، یک همایش ملی تخصصی در زمینه گیاهان دارویی در این واحد دانشگاهی برگزار شود تا این دانشگاه به میزبان دائمی همایش های تخصصی گیاهان دارویی در کشور تبدیل گردد.

وی اضافه کرد: محققان، استادان و دانشجویان علاقمند می توانند اخرین یافته های علمی خود در این زمینه را به نشانی  دبیرخانه همایش مازندران، آمل- جاده قدیم آمل به بابل-  فرعی دانشگاه- دانشگاه آزاد اسلامی  واحد آیت ا... آملی - دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی-  دفتر قطب علمی گیاهان دارویی ارسال نمایند .

لاریجانی در پایان با دعوت از همه محققان و پژوهشگران برای شرکت در این همایش گفت : علاقمندان میتوانند از طریق  وب سایت همایش: www.congress.iauamol.ac.ir   آخرین اطلاعات را در این باره کسب نمایند ویا با تلفن: 43217061-011 فکس: 43217068 -011 تماس بگیرند.

يکشنبه 27 تير 1395  13:5

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 31 مرداد 1396  19:39:4